Op kamer, 26 juni 2020, deel 3.

Nadat ze op de spoedkamer klaar waren met mij, ben ik naar mijn kamer gebracht. Dit was rond 23:00 uur. Ik werd op een highcare kamer neergelegd. Dit is een kamer die 24 uur per dag een luchtzuivering aan heeft staan in verband met bacteriën en dergelijke. Men moest ook eerst door een sluis voordat ze bij mij de kamer in konden. Het personeel had sowieso al speciale kleren aan maar daarover heen kwam geregeld een short en ze hadden vaak een “muts” op zodat er geen losse haren rond dwarrelden.

Vlak nadat ik op mijn kamer lag, kwam Robbin mijn kamer binnen. Ze mocht helaas niet lang blijven maar ik weet nog dat we geknuffeld en gehuild hebben. Op dat moment ook allebei nog geen idee hebbende over hoe lang ik zou moeten blijven. Nadat ze weg ging heb ik een ontzettende huilbui gehad. Omdat ik het zo erg vond dat ze naar huis moest en dan de nacht alleen thuis zou zijn. Gelukkig waren Wesley en mijn buren allemaal nog wakker toen ze thuis kwam dus ze hebben met hun allen nog even nagepraat. Terwijl Robbin en ik in het ziekenhuis waren, hebben Wesley en mijn buurvrouw geprobeerd om de vloer verder schoon te maken. Dus in plaats dat Wesley thuis een borrel dronk op zijn verjaardag, was hij druk in mijn huis bezig. Deze eerste nacht hebben zowel Robbin als ik amper geslapen. Ik heb rond half 23:30 uur een bericht op facebook en twitter geplaats, met foto. Iets dat ik me geeneens kan herinneren. Dit had ik de volgende dag door omdat mijn Twitter ontplofte met reacties.

Wel weet ik nog dat heel even geslapen heb en toen ik wakker werd een appje van Robbin zag staan. Dit was om 04:38 uur. Ik appte haar op dat moment terug en gelijk kwam er een facetime belletje binnen bij mij. Robbin was nog steeds wakker, had nog geen oog dicht gedaan. En mijn moederhart brak. Ik heb toen tegen haar gezegd dat ze wel een halve oxazepam van mij kon pakken (5MG). En gelukkig heeft ze toen een paar uurtjes kunnen slapen.

Ook ik ben weer ingedut, en daar bleef het ook bij. Indutten, wakker worden, indutten, wakker worden. Tot het moment dat  ze s’morgens met ontbijt kwamen

Mijn twitter bericht:

Een antwoord naar “Op kamer, 26 juni 2020, deel 3.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*