Korte Inleiding:

Heel veel dingen van mijn ziekenhuis periode weet/wist ik niet meer. Ik heb/had heel veel gaten in mijn geheugen, dit onder andere door de pijnbestrijding, oxazepam, slaapmedicatie en andere medicijnen. Maar ik ben er ook van overtuigd dat je brein gewoon sommige dingen blokkeert omdat het te heftig is.

De meeste blogs die ik hier plaats, zijn gemaakt door de tweets die ik op twitter heb geplaats. Iets waar ik nu wel heel bij om ben. Aan de ene kant omdat ik nu dus alles ga/moet terug lezen, aan de andere kant omdat ik heel veel “ohja is ook zo” momenten heb. En omdat ik weer zie hoeveel mensen er mee geleefd hebben en nog steeds mee leven. En dat is echt fijn. Want mijn ongeluk is natuurlijk op zichzelf een heel negatief iets, maar het heeft mij ook heel veel positiviteit en goede dingen gebracht, hoe raar dat voor sommigen misschien ook klinkt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*