1 juli 2020

Te vroeg wakker, veel te vroeg. Namelijk om 04:33 uur. En dan ook niet meer in slaap kunnen komen. Steeds hetzelfde voor je zien. In zo’n realistisch beeld dat ik ook iedere keer weer misselijk wordt. Het gevoel van de kabel die tussen mijn tenen en slipper blijft hangen, het door de olie heen glijden, het spoelen onder de douche. Steeds weer dezelfde film die zich af speelt. Met hetzelfde verdrietige maar ook boze gevoel erbij. Ik heb iedere dag gesprekken met de psychologe. Een hele lieve vrouw, die zoveel rust uit straalt dat ik er zelf ook rustig van wordt en dat is wel fijn.

Door mijn glijpartij heb ik waarschijnlijk ergens mijn rechterenkel heel hard tegen aan geklapt, want hier zit geen beweging in. Op geen enkele manier. Zelfs niet met behulp van de fysiotherapeut. Ik kan niet staan op mijn rechterbeen want mijn enkel kan niet in 90 graden. En vanmiddag worden er weer foto’s van gemaakt. Dit hadden zaterdag ook al gedaan maar daar kwam niets uit en kon ik mij ook niet meer herinneren.

Ik moet kleine oefeningen doen zodat alles opgerekt blijft en mijn benen niet stijf worden. In mijn rechterbeen zit wel veel vocht op het moment, oedeem.


https://twitter.com/Gewoon_Con/status/1278291233845194757?s=20

https://twitter.com/Gewoon_Con/status/1278319810292695040?s=20

Ook ben ik blijkbaar deze avond live gegaan op Facebook en Twitter. Vraag  me niet waarom, ik vond dat waarschijnlijk een goed idee. En ondanks dat ik heel veel in herhaling val, continu met mijn tong langs mijn boventanden ga, waarschijnlijk omdat ik een hele droge mond heb, kan ik ondertussen zelf onwijs lachen om het filmpje. En ja deze is te vinden via onderstaande link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*