Geschreven door Monique

(een twittervolgster)

Volgens mij kende ik je nog maar net toen je het ongeluk kreeg. Ik volgde je omdat ik je voorbij zag komen bij Fadi geloof ik. Ik vond je een sterke vrouw, niet op op haar mondje gevallen. Zelf ben ik dat niet. Ik schrok me ok rot van dat ongeluk, wist eerst iet wat er gebeurd was maar gelukkig hield Robbin ons op de hoogte. Ik dacht eerst dat het we mee viel maar toen de update uit het ziekenhuis kwam schrok ik weer. Daarom besloot ik ook gelijk een kaartje te sturen. Natuurlijk met een mooie man en een kat hahaha. Zelf ben ik niet anders gaan handelen wat betreft frituurvet, kortom omdat ik geen frituurpan heb maar een airfryer. Ik moet zeggen dat ik gaandeweg bewondering voor je heb gekregen en dat ik zou willen dat ik net zoveel lef en moed heb als jij. Ik blijf je dus ook gewoon volgen en blijf wie je bent: een dappere, stoere, moedige en vooral inspirerende vrouw.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*