Geschreven door Danielle

Con haar ongeluk

Ik was pas sinds kort weer actiever op twitter. Twitter was voor mij op dat moment een enige uitlaatklep omdat ik na mijn ziek zijn en operatie in een vreselijke slechte mentale staat zat. 

Opeens kwam daar het berichtje van Conny voorbij op twitter. Ik schrok ervan en de gedachten schoten gelijk door m’n hoofd, wat een pijn zou zij moeten hebben! Ik was net uit het ziekenhuis wat voor mij een enorm traumatische ervaring was, dus ik voelde die angst weer opkomen maar dan voor Conny. 

Ik kende haar nog niet, ik volgde haar nog niet. Ik was immers pas net weer actief op twitter en verzoop in zelfmedelijden. Ik ben haar gelijk gaan volgen, misschien wel een beetje onder het mom ramptoerist, maar ik hoopte vanaf het eerste berichtje dat het snel goed met haar zal gaan. 

Ik zag haar tweets, ik zag de liefde van Robbin voor haar moeder en ik zag vooral de positiviteit van Conny wat mij op een hele andere gedachte had gezet. 

Mentaal heeft zij (en nog steeds) heel erg veel betekend in mijn herstel. De positiviteit en de wilskracht die zij heeft is gewoon aanstekelijk. 

In het begin durfde ik nog niet zo goed te reageren. Ik vond het eng en wist helemaal niet wat ik het beste tegen haar kon zeggen. 

In de periode dat zij in het ziekenhuis lag, liep mijn hoofd over door mijn angststoornis. Ik durfde niet naar de winkel, terwijl Con door vreselijke pijnen ging met haar wissels en oefeningen. In deze periode heb ik dan ook de kracht gevonden om weer voor het eerst alleen naar de winkel te gaan. Want als Con zo hard kan vechten, kan ik ook gewoon even naar de winkel toe gaan. 

Verder heb ik haar elke dag gevolgd, en begon ik van haar te houden. Ze kreeg een plekje in m’n hart, terwijl zij mij nog geeneens kende volgens mij haha. Elke keer als ik voor een uitdaging stond dacht ik ‘’ja, maar Con kan het ook’’ 

In de loop der tijd kwamen we met elkaar in contact. Ik zal je vertellen, dat dit het mooiste is wat er is gebeurd de afgelopen periode. Zo’n stoer, moedig en positief persoon. Zo krachtig. Con is een groot voorbeeld voor mij en dat zal ook zo blijven. 

Ik denk dat ik kan zeggen dat zij me enorm heeft geholpen in mijn nog lopende herstel en dat ook zo zal blijven zijn.  Nu in teams elke dag en als er wat is staat ze altijd voor me klaar. Het feit dat ze samen met Robbin naar Rotterdam is gekomen om me te helpen met inpakken nadat ik slecht nieuws kreeg, laat al zien wat voor een prachtmens zij is. 

Ik voel me sterker en dat heb ik grotendeels aan Con te danken.

Con ik hou van je en echt, ik wil je nooit meer kwijt. 

Dikke kus

Danielle, Domino en de airfryer. x

2 antwoorden naar “Geschreven door Danielle”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*