Geschreven door Martijn Goosens


Hallo Con, zoals belooft hier een bericht over hoe ik je bericht heb meegemaakt/beleeft. Hoe we hier vrienden zijn geworden weet ik niet meer. Via zo’n lijstje die je ziet van voorstellen die Twitter geeft of via een reactie die je gaf bij een tweet van iemand. Maakt ook niet uit, ik klikte op vrienden worden en je accepteerde die. Wat leuk; weer een vriend erbij.

Leren kennen als een dame met hart op goede plaats en op de tong die haar mening niet onder stoelen en banken steekt en voor een ieder door het vuur gaat die nabij haar staan. Toen ik je bericht las schrok ik me de pleuris. Tjemig zeg, hoe ken dat nou weer gebeuren. Dan lees je later dat het een ongelukkige samenloop van omstandigheden is geweest waardoor je die glijpartij maakte door de hete olie. Ik moest gelijk denken aan het moment dat mijn broertje jaaaaaren geleden eens gloeiendhete koffie over zijn borst had gekregen toen mijn vader de kamer binnenliep en hij uit de kamer en ze tegen mekaar aan botsten. Hij meteen onder de douche huilend.

Na gekoeld te hebben zijn ze met hem naar het ziekenhuis gegaan waarna bleek dat het gelukkig allemaal meeviel (1e en 2e graads verbrandingen alleen) Alles is goed geheeld. Ik heb met grote belangstelling en bewondering je berichten gevolgd zoveel als mogelijk over je verblijf in het ziekenhuis en het herstelproces daarna. Heel veel respect voor jou maar ook voor je dochter Robbin die ook het nodige heeft moeten verhapstukken. Ook een pluim voor hoe zij zich erdoor heeft geslagen. Ik moet ook zeggen dat bij mij de frituurpan niet meer gevuld is met vet eigenlijk sinds dit ongeval. Frituur nu in Airfryer en dat gaat prima. Heet veel succes met het herstel en de therapie die je nu volgt en ik blijf je volgen en af en toe een reactie bij je tweet te zetten. Je mag mijn naam erbij zetten hoor.

Groeten Martijn Goossens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*