Geschreven door anoniem

(naam is uiteraard bij mij zelf wel bekend)

Hey con,

Allereerst zal ik me voorstellen, mijn naam is …… en ik ben trauma arts en anesthesist op de traumahelikopter. Ik heb lang nagedacht of ik je een mail zou sturen. Aangezien ik niet in de schijnwerpers wil staan, en op Twitter niemand weet wat mijn beroep Is .( en dat wil ik ook zo houden) .Ik volg je op Twitter, omdat ik erg benieuwd was naar je verhaal over je ongeval met frituurvet. Die bewuste 26 juni was ik aan het werk op de lifeliner…..

Wat heb jij die dag een vreselijke pech gehad. Het is fantastisch goed om te lezen hoe je dochter gehandeld heeft. Wat een super meid is dat. En ja op dat moment gaat alles heel erg snel, en voor je het weet zijn alle hulpdiensten bij je in huis. Helaas maken wij vaker mee dat we niet kunnen landen doordat er mensen/sensatie zoekers in de weg staan.

Gelukkig heeft dit voor jou geen nadelige gevolgen gehad. Ik lees je verhaal op Converslaanbaar met alle liefde. Wat heb ik respect voor jullie. Heel veel liefde en gezondheid gewenst  voor jou en je dochter. Mocht je willen praten, mijn mail en dm twitter staat voor je open.

Groetjes …..

2 antwoorden naar “Geschreven door anoniem”

  1. Check 1this website to learn how to get free diamonds on cooking fever

    u3iauds11
    The game is a whole lot more fun when you have unlimited gems.If you like mobile games like this you ought to check out the website above

  2. Post in this thread your hottest petite teens?From tits to ass this horny coed is hot as hell, and she knows it! She loves to get naked and ride toys deep in her shaved snatch until they offer her the orgasms she craves. <a href=https://cyber-materials.com/>Cyber Nude Pics</a> After inserting on makeup to go with her sheer bra and thong, Night Ivy takes her time letting her fingers roam while she fantasizes about getting her pussy pounded.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*