2 juli 2020,

Zoals ik al eerder aangaf, komen heel veel van mijn herinneringen van Twitter af. De kleine updates die ik daar gaf, geven wel een “ohja, is ook zo” momentje. Maar eerlijk is eerlijk, sommige tweets geven ook een “what the fuck, heb ik dat echt getwitterd” moment.

Zoals bijvoorbeeld mijn goedemorgen tweet van 2 juli. Deze ochtend heb ik namelijk het volgende, heerlijk openbaar, op mijn tijdlijn gegooid:

“Goedemorgen toppers. Ik heb op de po-stoel gescheten zonder klysma!!!!!! Yeah!!! Hoe gaat jullie morgen”?

Nou moet ik toegeven dat poepen altijd een dingentje is gebleven. Ik moest namelijk vanuit bed op de po-stoel zien te komen en met twee verbrande benen is dat haast onmogelijk. Daarnaast mochten mijn benen niet naar beneden hangen. Ik moest dus op de po-stoel zitten en mijn benen lagen dan op een stoel. Dit is een compleet onnatuurlijke houding om naar de wc te gaan en daarom had ik daar dus in het begin ook heel veel moeite mee. En dat een ander je kont afveegt, dat is wel echt het toppunt van afhankelijk zijn hoor.

Vandaag visite gehad van mijn Karina. Waar ik dus ook nog weinig van weet. Robbin had een hele bezoekerslijst gemaakt, zodat ik me daar niet druk over hoefde te maken. Helaas is deze ijst verdwenen, dus ik heb geen idee wie er allemaal, wanneer zijn geweest. Alle visites die ik weet, weet ik dus dankzij mijn Twitter tijdlijn.

Ook op deze dag stroomde de kaartjes binnen. En een klein kadootje, een beker met een get well zoen er op.

Savonds ben ik weer live gegaan. Weer zo stoned als een garnaal. Maar ook dat hoort bij mijn verhaal. Dus ook dat deel ik met jullie

2 antwoorden naar “2 juli 2020,”

  1. I’ve been browsinmg on-line greatter than 3 hours nowadays, yett
    I by no means found aany interesting article likke yours.

    It is beautifjl proce enough for me. In my view, iif alll webxite owsners aand bloggers masde excellent content as youu probaby did, tthe net ccan bbe muchh mor
    usefdul tan ever before.

  2. I love wht you guyys are usually up too. Thiis kind of
    clever woprk and reporting! Keepp up thee terrific workks guys I’ve arded you guyhs too mmy blogroll.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*